Om

Mit navn er Amanda Müller. Jeg er 23 år, og går på Film-og TV Produktionsuddannelsen på NEXT KBH.

Inden for de sidste par år, har jeg fordybet mig i klip og redigering, som er noget jeg har lært mig selv, og stadig er i udvikling.

Jeg har produceret en del mindre film for Hjemmeværnet, hvor jeg er IT-leder i en eskadrille, og det giver mig kontakt til flere afdelinger. Alt hvad jeg laver for Hjemmeværnet, skal godkendes af højtstående personale, hvor feedback spiller en stor rolle. Det har resulteret sommerpraktik hos både Nimbus  og Hyæne Film.

Film og TV har altid vækket en stor interesse i mig. Det at kunne skabe noget kreativt, meningsfuldt og spændende er grundlagt for, hvorfor jeg begyndte at arbejde med film i min fritid.

Med en elev som mig, får i en nysgerrig, teknisk dygtig og lærenem elev, som er meget social, samarbejdsvillig og kan arbejde selvstændigt. Jeg er altid nysgerrig efter at lære og prøve noget nyt inden for faget. Derfor går jeg og drømmer om at at kunne udforske jeres kreative sider, og lære de forskellige måder at arbejde på. Og at kunne få lov at udvikle mig selv og fremtidens medieverden.

Ved siden af mit studie, og mit frivillige arbejde i Hjemmeværnet, styrketræner jeg meget. Jeg er glad for at holde mig i form, og sørge for at kunne løfte tungt når det gælder.
Og så ses jeg også med mine veninder, og min familie så meget som muligt.

unnamed

Reklamer